Pensiunea Iulia


Scoarta, jud.Gorj

Localizare


Pensiunea Iulia se află localizată în comuna Scoarța, sat Scoarța (Beacu Mare), județul Gorj, la un kilometru (asfaltat) distanță de DN 67 (Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea), la 15 kilometri de Târgu Jiu și 100 kilometri de Râmnicu Vâlcea.


Pensiunea Iulia se află în evidența Ministerului Turismului cu Certificat de Clasificare nr. 28803/17.09.2015 - 3 Margarete și are patru camere : două cu vedere spre piscină și două cu vedere în grădina din fața pensiunii. 


Descriere


La parter se afla o cameră, bucătărie și living, iar la etaj trei camere din care două cu balcon (una cu vedere spre piscină și cealaltă cu vedere în grădina din fața pensiunii). 


Facilitatile pensiunii sunt : camere spațioase cu televizor si baie proprie, internet, grătar în aer liber, biciclete, loc de joacă pentru copii, masă de tenis, piscină, bucătărie pentru turiști dotată cu utilități și veselă, frigider, plită electrică, hotă, cuptor electric, încălzire centrală și parcare proprie securizată. 


Pentru relaxare vă așteaptă piscina pensiunii, masa de tenis, drumețiile prin împrejurimi, bisericuța din lemn din Dealul Pietriș cu o vechime din sec XVII, Valea Ibanului din satul Bobu, cât și stupina situată la 1,5 km de pensiune, unde turiștii pot afla lucruri inedite despre creșterea și îngrijirea familiilor de albine.


Cum ajung ?


În comuna Scoarța la Pensiunea Iulia se poate ajunge foarte ușor ținând cont de câteva puncte de reper și anume:


- indicatorul Pensiunea Iulia, ce indică distanța de 1 km (800 m) până la locație, se află la intrarea pe satul Beacu Mare, pe partea dreaptă a sensului de mers pe DN 67 dinspre Rm Vâlcea și partea stânga dinspre Tg-Jiu


- indicatorul Beacu Mare, ce indică satul asfaltat pe care este localizată pensiunea, se află la intrarea în satul Beacu Mare, pe partea dreaptă a sensului de mers pe DN 67 dinspre Râmnicu Vâlcea și partea stânga dinspre Târgu Jiu


- școala din localitatea Scoarța care se află vis a vis de aceste indicatoare


- la 400 m de aceste indicatoare spre Râmnicu Vâlcea se află primăria comunei Scoarța, pe partea dreaptă a sensului de mers dinspre Râmnicu Vâlcea


- la 700 m de aceste indicatoare spre Râmnicu Vâlcea, în intersecția cu drumul DN 67B, se află biserica localității Scoarța, pe partea stângă a sensului de mers dinspre Râmnicu Vâlcea


Tarife


La Pensiunea Iulia, pe lângă servicii de cazare de care turiștii pot beneficia la un preț de 150 lei cameră dublă și 135 lei cameră dublă în regim single, turiștii mai pot consuma și cumpăra miere de albine (salcâm) la un preț de 25 lei/kg, propolis, lăptișor de matcă, apilarnil la prețuri accesibile.


Pentru a rezerva în perioadele de sărbători vă rugăm să ne contactați din timp.


Contact


Sat Beacu Mare 301, Scoarța 217425


Telefon : 0769465494


Harta Google


Site pensiune Iulia